Nakup nepremičnine

Nakup nepremičnine ni samo vznemirljiv dogodek, je veliko več kot le iskanje in ogledovanje stanovanj ali hiš ter izbira tiste prave nepremičnine, ki si je želite. Pomisliti je potrebno na mnogo detajlov, veliko manj stresno je, ko proces nakupa razumete v celoti, pri čemer Vam stojimo ob strani od začetka do konca.

Zaupajte nam, česa si želite

Zaupajte nam svoje želje, potrebe in pričakovanja pri nakupu nepremičnine. Le tako vas bomo bolje spoznali, razumeli in uspešno zastopali vaše interese.

Iskanje prave nepremičnine

Ko bomo razumeli, česa si želite, bomo za vas aktivno iskali in redno pripravljali izbor tistih nepremičnin, ki se bodo najbolj približale vašim željam in pričakovanjem.

Ogledi

Spremljali vas bomo na vseh ogledih nepremičnin, da vam lahko takoj odgovorimo na vsa vaša morebitna vprašanja, vas opozorimo na morebitne pomanjkljivosti ali prednosti pri sami nepremičnini in vam svetujemo.

Pogajanje in ponudba

Ko se enkrat odločite za nepremičnino, se bomo mi preusmerili na prodajalca in mu razložili naše pogoje nakupa. Tukaj pride zmeraj do pogajanj, ki pa se razlikujejo od primera do primera. Z našimi veščinami in znanjem si bomo za vas izborili najboljše možnno pogoje nakupa vaše sanjske nepremičnine.

Pogodbe in predaja

Po sprejemu ponudbe bomo pripravili vso potrebno dokumentacijo za nakup novega doma. Proces nakupa je zaključen, ko je plačilo za nepremičnino opravljeno, lastništvo pa prepisano na vas.