O nas

Inalbea Real Estate nepremičnine

Zarja B. Mavec, lastnica in direktorica podjetja Inalbea Real Estate d.o.o., prihaja iz Ljubljane. Več let je bila zaposlena v različnih multinacionalnih družbah na področju financ in kadrovanja, tako v Sloveniji kot v tujini.

Njena strast, povezana z nepremičninami jo je gnala iz področja financ, kar je pripeljalo do začetka njene nepremičninske kariere. Postala je licenčni nepremičninski posrednik. Z znanjem upravljanja, skupaj z njenim dinamičnim, delavnim in pozitivnim odnosom, je kmalu postala uspešna nepremičninska posrednica.

S strankami goji iskren in trden odnos ter ima veliko znanja na področju nepremičnin.

 

 

Petra Jeglič

Petra Jeglič - nepremičninska posrednica, Petra s svojo pozitivno energijo in veseljem do dela prepriča vsako stranko. Kot strokovnjakinja za iskanje nepremičnin je odlična poznavalka nepremičninskega trga. Zelo dobro zna prisluhniti Vašim željam, Vam svetuje in nato poišče najbolj ustrezno nepremičnino za Vas.

Gregor Koritnik

Gregor Koritnik - nepremičninski posrednik, Elo projekti d.o.o. je poslovnem in družabnem svetu znan pod vzdevkom ELO, kar je naziv podjetja, iz katerega izhaja. Magister podjetniškega managementa, a po naravi precej tehnična duša, kar se odraža tudi na področju delovanja v nepremičninski branži, v kateri zares uživa.

Že kot najstnik je za potrebe cenitev izvajal meritve industrijskih kompleksov, kar je (očitno) zaznamovalo njegovo nadaljnjo kariero. Je imetnik licence za nepremičninskega posrednika od leta 2004.

Gregor je izkušen strokovnjak na področju proizvodnih, skladiščnih, storitvenih in upravnih nepremičnin. Specialist za vse vrste nepremičninskih posredovanj pri večjih industrijskih kompleksih.

Ima neprecenljive izkušnje tako v rednih posredniških poslih kot v postopkih prisilne prodaje, pri čemer njegovo asistenco cenijo mnogi upravitelji in upniki.

Gregor prepriča z dolgo referenčno listo zadovoljnih strank!